Tervezés

A tervezés során először egyeztetjük az Ön kialakításra vonatkozó elképzeléseit, megbeszéljük, hogy hány kezelőhelységre, és milyen orvos technológiai berendezésekre lesz szüksége. Építészeink látványterv segítségével prezentálják az enteriőrre, belső tér kialakítására vonatkozó terveket Ön igényeinek megfelelően.

Belsőépítészeti tervdokumentációt készítünk, melyet a jogszabályi környezet előírásai szerint engedélyeztetjük. A szakasz végére olyan koncepció kerül kialakításra, amely a hatályos hatósági előírásoknak megfelel és sikeres építési engedélyezési eljárást biztosít.

Bútortervezés
A bútortervezés során legyártjuk, kiszállítjuk és beépítjük a rendelő egyedi, professzionális bútorait. Biztosíthatjuk arról, hogy minden bútorunk tartós és maximálisan megfelel a szakhatósági-, higiéniai, esztétikai, követelményeknek. Amit garantálunk: egyedi belső enteriőr, különleges design, kényelem és funkcionalitás.

Világítástervezés
A belsőépítészet egy fontos eleme a világítás megtervezése, mely nem csak a rendelő hangulatát befolyásolja, hanem a zökkenőmentes szakmai munkához is rendkívül fontos a végiggondolt, megtervezett világítástechnika.

tervezés aloldal