Tanácsadás

A legelső és az egyik legfontosabb lépés, hiszen meghatározza a folyamat egészét. Hisszük, hogy kitűnő munkát csak kellő információ birtokában lehet végezni, ezért csak részletes tájékozódás után állunk neki a tervezésnek. 

Tanácsadás során először is közösen definiáljuk kialakítandó rendelő célját, profilját, a célközönséget, feltérképezzük a megrendelő igényeit, kívánságait, egyedi elképzeléseit - a későbbi terveket pedig ennek megfelelően alakítjuk ki. A konzultációk alatt gondosan ügyelünk arra, hogy minden egyes alap funkcióra és igényre kitérjünk, így biztosak lehetünk abban, hogy az elkészült rendelővel Ön maximálisan elégedett és  praxisa ellátja a funkcióját. 

Konzultációink során olyan lehetőségek kiaknázására is lehetőség van, ami segíti az Ön vállalkozásának sikerét. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha kisebb volumenu beruházással szeretné a páciensek számát növelni, hiszen ilyen esetekben is rendelkezésére áll szakértő csapatunk.  Legyen szó többek közt kisebb átalakításról, rendelő modernizációról, felújításról, üzletviteli tanácsadásról, szolgáltatás prortfólió bővítésről, marketing anyagok elkészítéséről, keresőoptimalizásálásról.

Tanácsadás