Marketing

Orvosi rendelőként is éppen olyan fontos az egyedi megjelenés, a megkülönböztetés a többi klinikától. Első lépésként fontos, hogy a rendelőnek legyen egy neve, ami beazonosítja a praxist. Második lépésként pedig egy olyan szolgáltatáscsomag kialakítása, valamint a rendelő pozícionálása, ami a célcsoport minden igényét maradéktalanul kielégíti. Ezt követően pedig  a leendő ügyfeleknek/ klienseknek el kell juttatni minden információt, amivel meggyőződhetnek a praxis szakmai színvonaláról, szolgáltatásáairól, úgy hogy még soha nem jártak a rendelőben. 

A 21. században már elképzelhetetlen egy sikeres vállalkozás, megfelelő online megjelenés nélkül. A cég weboldala ugyanúgy kulcsfontosságú, ahogyan az egyedi építészeti kialakítás és a modern technikai felszereltség. A leendő ügyfél általában online találkozik először a praxissal, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minden információ a rendelkezésére álljon és a klinika online is elérhető legyen mindneki számára. 

Marketinges szakembereink segítségével segítünk a rendelőhöz illő arculat kialakításában, a weboldal fejlesztésben, menedzselésében, egyedi névjegykártyák és marketing anyagok, kiadványok elkészítésében, ezzel is hozzájárulva az ügyfélkör növeléséhez.

marketing