Rólunk

Szakértelmünkkel az Ön sikeréért!


Egy praxis sikere a 21. században már nem csak az orvos szakértelmén múlik; a bizalommal teli, modern légkör ugyanúgy a rendelés része, mint a páciens vizsgálata vagy a recept felírása. Elég egy pillantást vetni a magánrendelők forgalmára, hogy belássuk: igény igenis van a lendületes, modern fogászati- és orvosi praxisra. 

De mit tehet Ön orvosként, ha korszerű, egyedi rendelőt szeretne létrehozni? Ingatlanok százai állnak rendelkezésre - honnan tudja melyik a megfelelő, mire kell figyelni? Hogyan igazodjon ki a designok útvesztőjében? Mennyi idő és mikor kell elkezdeni az engedélyeztetést? És ezek még csak a legelső kérdések.

Cégünk több mint 5 éve foglalkozik fogászatok és szájsebészetek belsőépítészeti tervezésével, kivitelezésével és bútorozásával. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk az orvos technológia és ergonómia maximális és költséghatékony kiszolgálása mellett, a barátságos “stresszoldó” környezet kialakítására belsőépítészeti eszközökkel.

Professzionális csapatunk a legelső konzultációtól kezdve az Ön rendelkezésére áll, és azon dolgozik, hogy egyedi elképzelései zökkenőmentesen testet öltsenek. Tervezési folyamatunk során különös hangsúlyt fektetünk a közös ötletelésre, az Önnek és praxisának minden szempontból megfelelő ingatlan kiválasztására, a vázlatterv elkészítésére és az építészeinkkel való közös munkára. Célunk egy olyan orvosi rendelő létrehozása, ahol Ön is és páciensei is jól érzik magukat.

Bízzon szakértelmünkben,hogy hozzájáruljunk a sikeréhez!